Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 20.05.2022 13:38:35

Golden State nad Luko Dončića z Jessico Alba! Kako? Zakaj?

Danes ponoči bo v San Franciscu druga tekma finala zahodne konference med Gold State Warriorsi in Dallasom Luke Dončića.

Na prvi tekmi so bili 'bojevniki' precej boljši od slovenskega asa in soigralcev. Toda to je bila šele prva tekma (danes ponoči je na sporedu druga) in zgodi se lahko še marsikaj (spomnimo, da je Phoenix vodil v zmagah z 2:0 proti Dallasu). 

In prva tekma finala končnice zahoda je bila največja tekma, do zdaj odigrana v dvorani Chase Center v San Franciscu (Warriorsi so se iz Oaklanda preselili v Frisco leta 2010, ko so igrali finale).  

Vseeno še danes navijači v Friscu niso enotni. Na prvi tekmi finala z Dallasom so bili gledalci na tribunah v različnih barvah, čeprav je klub na vsak sedež položil priložnostne rumene majice, da bi se gledalci oblekli in tako na poseben način spodbudili ekipo. 

Veliko gledalcev je poziv kluba zanemarilo in ostalo v svojih oblačilih, kar je razjezilo navijače, ki so oblekli rumene majice. Med njimi je bila tudi velika hollywoodska zvezda Jessica Alba. Ta sicer ni znana kot navijačica Warriorsov, večkrat pa so jo opazili na tekmah lig NBA in NCAA. No, potem pa so prek družbenega omrežja pozvali vse navijače naj za drugo tekmo ... "Nosite majice! Če jo lahko Jessica Alba, jo lahko tudi vi. In vsem okoli sebe povejte, naj jih oblečejo!"

Članki iz rubrike