pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
10 25.04.2022 10:51:11

KAAAJ?! Uradno potrjeno, da so DONČIĆA OKRADLI SODNIKI! Kje? Kako? TU SO PODROBNOSTI!

Četrta tekma Utah – Dallas je dobila izjemno zanimiv dodatek.

Saj veste, Dallas je dobre pol minute pred koncem vodil 99:95, nato pa izgubil tekmo z 99:100 po dveh točkah in dodatnem prostem mestu Donovana Mitchella, dveh zgrešenih prostih meti Dwighta Powella in zabijanju Rudyja Goberta. No, liga NBA pa je skesano sporočila, da je v tem zaporedju dogodkov prišlo tudi do hude sodniške napake. In to ravno v tisti akciji, s katero je Mitchell vodstvo Dallasa za štiri točke takoj uspel znižati na eno samo. 

Kot so pojasnili po pregledu sodniških odločitev, bi sodniki nedvomno morali zapiskati prekršek v napadu prvega zvezdnika Utaha. Že res, da je bilo vse v redu, ko je Mitchell v tisti akciji poskusil drugič, zadel, Luka Dončić pa je ob tem storil osebno napako. Toda ob prvem poskusu Američana, je ta z roko udaril glavo Powella in je s tem pridobil prednost tako pri metu kot pri tem, da je s skokom prišel do svoje odbite žoge. 

“Mitchell je iztegnil roko proti Powellu in ga zdel v obraz, zato ta ni imel možnosti, da bi ga izzval ob metu na koš – napaka sodnikov, da niso zapiskali,” so zapisali v poročilu, objavljenem na uradni strani lige NBA. Kar seveda ne spremeni ničesar. Končni rezultat ostaja, izid v zmagah je izenačen na 2:2 in s tem izidom se moštvi v noči na torek podajata v peto tekmo v Dallasu.  

Članki iz rubrike