zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 03.04.2022 12:46:32

TO BI ZATRESLO NBA! Dallas bo Dončiću pripeljal VELIKEGA SOVRAŽNIKA, a idealnega soigralca!?

Profimedia
Ta konec tedna v ZDA močno odmeva razkritje, da želijo Dallas Mavericks v svoje vrste pripeljati Rudyja Goberta.

Eden najboljših centrov lige je v zadnjem času znan tudi po tem, da je na parketu postal sovražnik številka ena našega Luke Dončića. Na medsebojnih tekmah Dallasa in Utaha sta si izrekla marsikaj, si malodane skočila v lase, ni pa manjkalo niti prekrškov, provokacij in še česa. Do te mere, da je njuno rivalstvo postalo velika zgodba v Ameriki - pa tudi v Evropi, kjer zelo dobro vemo, da se je vse skupaj začelo na polfinalni tekmi olimpijskih iger.

Na njej je predvsem v drugem polčasu Gobert pokrival Dončića (tudi v znameniti zadnji akciji), že tako so skakale iskrice, v letošnji sezoni lige NBA pa se vse skupaj le še nadaljuje. A če obstajajo velike možnosti, da se bosta Slovenec in Francoz udarila tudi v letošnji končnici (morda celo kar takoj v prvem krogu), zdaj obstajajo tudi možnosti, da bosta v naslednji sezoni ... igrala skupaj. Kot poroča ESPN z enim najbolje obveščenih novinarjev, na ta scenarij kaže marsikaj. 

Utah naj bi zelo resno razmišljal o tem, da bi svojo ekipo postavil drugače in pri tem za menjavo žrtvoval Goberta. Na drugi strani pa bi Dallas zelo potreboval visokega košarkarja in se je po informacijah ESPN odločil, da bo za angažiranje Goberta naredil vse. Pri tem je zanimivo, da naj bi Gobert v primeru odhoda iz Utaha zares želel igrati z Dončićem in z njim tvoriti izjemno nevarno navezo - ni pa še znano, koliko je nad tem navdušen Slovenec oziroma ali je Francozu v zadnjih mesecih kaj zameril.           

Značke: doncic, gobert

Članki iz rubrike