podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ku
ku
0 22.03.2022 13:30:15

V SRCE! Porzingis po odhodu iz Dallasa spregovoril o Dončiću in PRESENETIL: Luka lahko postane ...

Profimedia
Kristaps Porzingis z izbranimi besedami o nekdanjem soigralcu pri Dallasu.

Luka Dončić in Kristaps Porzingis bi morala pri Dallasu tvoriti nepremagljiv dvojec, a se na parketu nista ravno ujela. Pred meseci so visokoraslega Latvijca vodilni možje Dallasa poslali v Washington in v zameno med drugim dobili Spencerja Dinwiddieja, Mavericks pa iz tekme v tekmo navdušujejo svoje navijače.


Porzingis na drugi strani spet uživa v igranju košarke, zdi se, da se mu je v novem okolju odvalil velikanski kamen od srca, o nekdanjem zvezdniškem soigralcu pa je ohranil nadvse dobro mnenje.

"Vsekakor ima potreben talent in potencial za to, da postane naslednik LeBrona Jamesa. V ligi NBA beleži neverjetne številke, igra na neverjetni ravni. Mislim, da lahko naredi veliko," je na vprašanje novinarja o tem, ali lahko Luka Dončić po odhodu Jamesa postane vodilni obraz lige, dejal Porzingis in nadaljeval: "Ampak tukaj je še nekaj fantov, ki lahko prav tako postanejo prvi zvezdniki lige. Denimo Ja Morant, zadnje čase odlično igra tudi Jayson Tatum, Luka je Luka, upam, da se bo tudi Zion Williamson kmalu vrnil zdrav. On je žival, tudi on je izjemen igralec. Kar nekaj igralcev je takšnih, ki so super talentirani, da postaneš glavni obraz tekmovanja, pa je potrebne tudi malo sreče in še precej drugih dejavnikov," je po zadnji tekmi dejal član Washingtona.

Značke: dončić, porzingis

Članki iz rubrike