kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
1 22.04.2021 07:40:36

Uf, kakšno DONČIĆEVO sporočilo svojim SOIGRALCEM: Z enim pogledom jim je povedal, kaj si misli! (video)

Profimedia
Moštvo Dallas Mavericks je v severnoameriški košarkarski ligi NBA vpisalo 31. zmago.

Blestel je Luka Dončić, ki je za zmago nad Detroit Pistons s 127:117 prispeval 30 točk, 10 skokov in devet podaj. Zmage se je veselil tudi Goran Dragić z Miami Heat, ki je za zmago s 107:87 proti San Antonio Spurs prispeval devet točk, pet skokov in dve podaji. Dallas je na domačem parketu znova okusil slast zmage; trenutno z 31 zmagami in 26 porazi v razvrstitvi zahodne konference zaseda sedmo mesto.

Luka Dončić je tudi tokrat poskrbel za nemalo atraktivnih potez, najbolj zgovorno pa je bilo njegovo zabijanje v prvem polčasu. Najprej je poskrbel za ujeto žogo v obrambi, se sprehodil do koša in na koncu zelo atraktivno zabil, česar pri Dončiću ne vidimo na vsaki tekmi. Takoj po tem se je obrnil proti klopi Dallasa, kot bi želel soigralcem sporočiti, da morajo biti bolj odločni in po seriji porazov vzeti to pomembno zmago v boju za končnico. 

Miami Gorana Dragića, ki je prišel do tretje zaporedne zmage, je z 31 zmagami in 28 porazi sedmi v razvrstitvi vzhodne konference. V noči s srede na četrtek je zmagala tudi ekipa Denver Nuggets, ki je za točko, s 106:105, ugnala Portland Trail Blazers. Denver je tako prišel do četrte zaporedne zmage, a brez pomoči Slovenca Vlatka Čančarja, ki ni dobil priložnosti za igro. Denver z 38 zmagami in 20 porazi v zahodni konferenci zaseda četrto mesto.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike