podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 02.01.2021 02:54:42

OBRAČUN DONČIĆA IN DRAGIĆA brez drame in z ZELO JASNIM zmagovalcem! Tu so podrobnosti!

Dallas je v domači dvorani presenetljivo zlahka premagal Miami.

Obe ekipi sta pred nocojšnjim obračunom igrali po sistemu hladno-toplo, a je Miami veljal za favorita po zadnji res obupni predstavi Dallasa. Toda Miami je v prvem polčasu iz igre metal tako slabo, da se je tudi povprečni Dallas uspel nekoliko odlepiti, v drugem polčasu pa mu je toliko steklo, da je prednost le še povečeval. Ko je v tretji četrtini povedel za 24, je bila tekma praktično odločena. In izkazalo se je, da je tako tudi dejansko bilo. 

Luka Dončić je bil na uvodu v dvoboj strelsko precej hladen, nato pa se je prebudil in odigral zelo dobro tekmo s številnimi imenitnimi potezami. Tako da je tudi v tem, individualnem ogledu dvoboj z Goranom Dragićem vsekakor dobil. Sploh prvič v svoji karieri. Slovenca sta se do te noči namreč pomerila le dvakrat, obakrat v Miamiju in obakrat z Dragićem v glavni vlogi. Tokrat sta se prvič pomerila v Dallasu in prvič je bil Dončić absolutni zmagovalec. 

Brez kakršnekoli rezultatske napetosti je Miami na koncu prišel do spodobnega izida 93:83 v korist Dallasa, toda Dončić je polizal vso smetano tokratnega dvoboja. Končal je s 27 točkami, končno je dal tudi tri trojke (pred tem le 2 trojki na 4 tekmah), dodal je 15 skokov in 7 asistenc. V razglašeni ekipi Miamija je Dragić dosegel 10 točk, dodal pa 8 asistenc in 5 skokov. 

Članki iz rubrike