cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

STA
STA
0 29.05.2020 10:03:44

Soigralec zlatega slovenskega reprezentanta je s svojo potezo Slovenca spravil v zelo slab položaj

Profimedia
Košarkarski klub Real Madrid je za eno sezono podaljšal pogodbo z ameriškim branilcem Jayceejem Carrollom. Sedemintridesetletni Američan, ki je že zdaj tujec z največ nastopi v dresu Real Madrida, bo tako deset let zaporedoma član kraljevega kluba, kar doslej ni uspelo še nobenemu tujemu košarkarju v Madridu.

Odločitev Carrolla ni dobra novica za slovenskega reprezentanta Klemna Prepeliča, ki kot posojeni igralec Real Madrida nastopa za Joventut iz Badalone.


"Seveda želim ostati igralec Real Madrida, saj je to klub, za katerega navijam že vse življenje, hkrati pa moram priznati, da imam vsaj tri ali štiri zelo privlačne ponudbe. Veliko bo odvisno od odločitve Jayceeja Carrolla. Če se bo upokojil, kot je že nekajkrat napovedal, se bo sprostilo mesto zame, drugače pa si bom poiskal novo sredino. Real Madrid točno ve, kaj lahko od mene pričakuje in kaj mu lahko dam. S ponosom bi znova oblekel beli dres, vendar se hkrati zavedam, da moram pri osemindvajsetih letih razmišljati tudi o svoji prihodnosti," je dejal Klemen Prepelič v pogovoru za STA 24. marca letos.

Jaycee Carroll (188 cm) je za Real Madrid odigral 631 tekem, od 2011, ko je prišel v Madrid iz Gran Canarie, pa je osvojil 19 naslovov: 2 evroligi, 1 medcelinski pokal, 5 španskih prvenstev, 6 španskih pokalov in 5 superpokalov.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike