volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 23.02.2020 07:04:03

Trae Young je odčital lekcijo DALLASU brez Luke DONČIĆA, kontroverzni lastnik Cuban pa je BESNEL po tekmi! (video)

Reuters
Košarkarji Dallas Mavericks so v odsotnosti Luke Dončića izgubili na gostovanju pri Atlanti.

Dallas Mavericks pa so brez udarnega dvojca Luka Dončić-Kristaps Porzingis doživel poraz v gosteh pri Atlanta Hawks s 107:111. Dallas je trenutno na sedmem mestu v razvrstitvi zahodne konference z izkupičkom 34 zmag in 23 porazov. Osmouvrščeni Memphis Grizzlies ima na svojem računu 28 zmag in 28 porazov.

Najboljši pri Atlanti je bil John Collins s 35 točkami in 17 skoki, Trae Young pa je 13 od svojih 25 točk dosegel v zadnji četrtini tekme, ki jo je zaznamovala odsotnost najboljšega posameznika Dallasa Dončića.

Dončić, ki je vodil Dallas do zmage proti Orlandu večer pred tem, je po dogovoru s strokovnim štabom izpustil tekmo. V Dallasu so se namreč odločili, da bodo Ljubljančanu namenili prosti večer, da bi lahko košarkar spočil v tej sezoni že dvakrat poškodovani desni gleženj. 

Teksaška franšiza iz Dallasa je bila na parketu tudi brez Porzingisa, ki so mu namenili počitek zaradi težav s kolenom.V vrsti Dallasa je izstopal Tim Hardaway mlajši, ki je s 33 točkami ponovil najboljšo predstavo sezone, 20 točk je dosegel v prvem polčasu.

Sicer pa je tekmo zaznamoval tudi izpad lastnika Dallasa po koncu tekme, ko se je razvpiti Mark Cuban lotil sodnikov, ki so po njegovem mnenju spet slabo sodili v končnici in dovolili, da je Atlanta naredila odločilno razliko za preobrat in končno zmago. "Ko mislite, da sojenje v ligi NBA ne more biti slabše ... No, pomislite še enkrat. To je absurdno," je med drugim besnel po tekmi

Članki iz rubrike