IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

ku
ku
3 12.02.2020 10:05:52

Dončićevo SPOROČILO LeBronu, ki je nasmejalo vse: JAZ NE BOM TISTI, ki bo ... Lahko ste PREPRIČANI!

Profimedia
Slovenski košarkarski čudežni deček Luka Dončić je po torkovem zadnjem treningu Dallasa sporočil, da je pripravljen za igro. "Navdušen sem, da bom spet igral," je za klubsko spletno stran dejal 20-letni Ljubljančan, ki si je v zelo kratkem obdobju dvakrat poškodoval desni gleženj. Prvič decembra lani, drugič pa konec prejšnjega meseca.

Dončić se bo na parket severnoameriške lige NBA vrnil v noči na četrtek, ko bo Dallas v svojem hramu v American Airlines Centru gostil Sacramento Kings, nato pa se bo odpravil v Chicago, ki bo konec tega tedna gostil tekmo zvezdnikov v najmočnejši košarkarski ligi na svetu.


Ljubljančan bo v vetrovnem mestu igral v ekipi LeBrona Jamesa. Petintridesetletni košarkar Los Angeles Lakers je Dončića izbral kot tretjega med igralci, ki so predvideni za prvi peterki na tekmi, poleg Dončića in Jamesa bodo v uvodni postavi še Anthony Davis (LA Lakers), Kawhi Leonard (LA Clippers) in James Harden (Houston).

"To je zelo pomembna tekma. Nisi vsakokrat del takšnega dogodka. To je velika stvar za organizacijo, za mene in za navijače. Z največjim veseljem bom igral tam. O tem sem sanjal kot otrok," je o prihajajočem spektaklu povedal Dončić in dodal, da se zelo veseli igranja z Jamesom, ob tem se dobro zaveda, kdo bo imel glavno vlogo v moštvu, hkrati pa se veseli, da bo imel priložnost velikemu zvezdniku Los Angelesa podati za kakšen 'alley-oop'. "Upam. To bi bilo sijajno. Jaz zagotovo ne bom tisti, ki bo zabijal. V to ste lahko prepričani," je z nasmeškom na ustih dejal Dončić.

Značke: dončić, lebron

Članki iz rubrike