stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 26.01.2020 01:28:17

DRAMA! Najboljši SLOVENEC Dončić dobival dvoboj z najboljšim HRVATOM - potem pa ... TOLE!

Izjemen obračun Utaha in Dallasa v Salt Lake Cityju.

Dallas je gostoval pri eni najbolj vročih ekip lige, kajti Utah je pred obračunom z Mavericksi na zadnjih 20 tekmah vknjižil kar 18 zmag. No, na tekmi z začetkom ob 23. uri in z velikansko pozornostjo evropskega gledalstva pa je vknjižil še eno več. In to na kakšen način! Dallas je vodil praktično celo tekmo, pogosto tudi za več kot 10 točk, blestel je Luka Dončić, gostje so imeli vse niti igre in dogajanja v svojih rokah. Toda na koncu so vseeno slavili domači. 

Bil je to tudi težko pričakovani obračun najboljšega slovenskega košarkarja Dončića in prvega hrvaškega zvezdnika Bojana Bogdanovića. Dončić je že zelo zgodaj prišel do 23 točk in se spogledoval z novim fantastičnim strelskim dosežkom, medtem ko je Bogdanović kar precej zaostajal. No, zadnja četrtina pa je tudi v tem pogledu prinesla precejšen preobrat. Medtem ko je Bogdanović v njej dosegel 8 točk na čelu z dvema izjemno pomembnima trojkama, je Luka v tesni končnici ostal brez točk. 

Nasploh je Dončić v celotni zadnji četrtini dosegel le dve točki in končal pri 25, Bogdanović pa je končal pri 23 in se veselil zmage 112:107. Od zadnjih štirih napadov je Dallas le enega končal s točkami - na Dončićevo asistenco je padla trojka -, v preostalih pa je Luka enkrat izgubil žogo in enkrat zgrešil trojko, enkrat pa so blokirali njegovega soigralca. na drugi strani so domači zadevali in prišli do dramatične zmage. 

Članki iz rubrike