franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 22.11.2019 18:33:48

O TEH besedah enega najboljših košarkarjev VSEH ČASOV danes GOVORIJO VSI! Dončić je zame ... (video)

Reuters
Kakšne pohvale!

Luka Dončić je vse bolj vroča tema med najbolj elitnimi košarkarskimi analitiki v ligi NBA. In slovenski košarkarski fenomen postaja vse bolj popularen med strokovnjaki v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. 

O njem je spregovoril tudi Zach Lowe, priznani analitik ESPN-a, ki je Dončića dvignil v višave v pogovoru z Rachel Nichols in enim najboljših košarkarjev v zgodovini lige NBA Tracyjem McGradyjem. 

"To je bilo … Vse! To je vse! To je smešno, kaj ta človek dela! Luka Dončić ni videti kot zvezda, ni videti kot allstar, ta verzija Luke Dončića je videti kot – generacijski superzvezdnik! In to je iskreno povsem presenetljivo v tem trenutku njegove kariere. Hawksi tega nikdar niso pričakovali. Pika. To ni samo allstar, to je generacijski superzvezdnik! To je vse!" je o Dončiću spregovoril Lowe, ki ga je torej označil kar za GENERACIJSKEGA SUPERZVEZDNIKA. 

In na presenečenje Rachel se je z Zachom strinjal tudi Tracy McGrady, ki z Lowom po navadi ne deli mnenja. "Strinjam se s teboj. To je vse, človek! Postaja moj najljubši košarkar! Postaja moj najljubši košarkar! Zelo rad gledam tega fanta, ker počne – vse! Noro je, da je lahko s hitrostjo, s katero igra košarko, tako učinkovit. Ni najhitrejši, ni najbolj atletsko sposoben, je pravzaprav surrealen košarkar. In s poškodovanim Stephom (Curryjem op. p.) … Vem, da je tudi Kyrie trenutno poškodovan, Westbrook še igra … Ampak rekel bom to: Ob poškodovanem Stephu je Luka najboljši organizator igre v ligi NBA v tem trenutku! On je najboljši organizator igre. Zdaj, v tem trenutku je Luka Dončić najboljši organizator igre!" je legendarni T-Mac osupnil vse! 

Članki iz rubrike