roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

ku
ku
2 01.11.2019 13:14:04

Se Goranu Dragiću kmalu obeta SELITEV? Tole je SCENARIJ, ki mu odpira tudi vrata DALLASA!

Profimedia
Govorice o prestopu Gorana Dragića v letošnji sezoni ne potihnejo.

Vse od dne, ko je Ljubljančan izkoristil možnost za podaljšanje pogodbe z Miamijem za še eno sezono, se špekulira o njegovi zamenjavi, h kateri naj bi težili pri Vročici. Da ni več v resnih načrtih za prihodnost, kaže tudi dejstvo, da ga je trener Erik Spoelstra degradiral v rezervno postavo, čeprav je še v predlanski sezoni igral na All-Star tekmi.

Ker Gogi tudi kot rezervist igra zelo dobro – v povprečju dosega po 16,4 točke, 4,2 asistence in 3,6 skoka na tekmo – na Floridi verjamejo, da lahko zanj iztržijo kaj konkretnega. Že dlje časa se govori o možnosti zamenjave z Oklahomo za Chrisa Paula, ki je tudi najbolj realna, v zadnjem času sta se pojavili še dve zanimivi ideji. Prva je ta, da bi Dragić odšel k aktualnemu prvaku lige Torontu v zameno za Kyla Lowryja, druga, še precej zanimivejša pa ta, da bi po poškodbi Stepha Curryja prestopil v Golden State, čeprav je malo verjetno, da bi se bili v San Franciscu pripravljeni odreči D'angelu Russlu. Slednjega sicer prej ali slej nameravajo zamenjati, vendar so njihovi apetiti zanj verjetno večji.

V vsakem primeru se zdi, da bo Goran Dragić po koncu te sezone dobil proste roke, bodisi jo bo končal v Miamiju bodisi kje drugje. In potem ima odprto pot do Dallasa, če bo le tako želel sam in če bo seveda tako želel Dallas. A ker vemo, da ima Luka Dončić tam veliko besede, potem se scenarij, da bi zlata Slovenca vendarle odigrala kakšno sezono skupaj, niti približno ne zdi nemogoč.

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike