Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 17.10.2019 08:39:23

ŠPRICAJO SOLZE! Dončić PROSIL za pomoč NAVIJAČE, ker se je želel 'DELATI NORCA IZ ' ... (video)

Luka Dončić v vsem svojem sijaju.

Vemo, da je Luka Dončić eden izmed najboljših košarkarjev na svetu. Da je prvi zvezdnik Dallasa, da je navkljub svoji mladosti vodja Teličkov na igrišču. Vse to vemo. Prav tako pa vemo, da je slovenski košarkarski dragulj velik šaljivec, ki si rad privošči šale tako na svoj račun kot na račun svojih soigralcev. 

In po pripravljalni tekmi Dallasa si je želel privoščiti svojega soigralca Maxija Kleberja. Nemec je na obračunu z Oklahomo poskusil s polaganjem, a ga je tako zelo zgrešil, da se je Luka Dončić še celo minuto smejal na njegov račun. Kar na parketu. Med samo tekmo. 

Po tekmi pa je za pomoč prosil navijače Dallasa. "Lahko nekdo najde videoposnetek Maxijevega polaganja? Da ga objavim ... Hvala, ljudje!" je v angleškem jeziku zapisal Dončić na Twitterju. 

In čez nekaj minut je dobil odgovor. Novinar Nick Angstadt je najprej objavil videoposnetek odlične akcije, ko je Dončić z 'alley oop' podajo našel Kleberja, ki je potem atraktivno zabil. "Tale?" je povprašal Dončića. A to ni bil videoposnetek, ki ga je Luka iskal. 

Iskal je drug posnetek in Nick Angstadt ga je našel. V videposnetku se lepo vidi, kako se Kleber precej preceni, ko poleti skozi zrak, da bi žogo položil skozi obroč, vendar ga precej hitro zmanjka. Treba je priznati: Videposnetek je res zabaven, Luka kot Luka pa se je seveda moral malce ponorčevati iz svojega soigralca. Simpatično. 

Čivk Dončića in videoposnetek Maxija Kleberja si lahko ogledate spodaj. Če se vam ne prikaže, ga lahko vidite TUKAJ

Članki iz rubrike