IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

delovna-akcija, maja-ogorevc, irenca, pravljična-hiška Njena.si

Maja in Irenca, popolni kandidatki za Delovno ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ku
ku
0 07.07.2019 11:39:55

SLABE NOVICE za Dragića! Miami želi SUPERZVEZDNIKA lige NBA, zanj ponuja tudi Slovenca ...

Goran Dragić
vszi
Se bo epizoda Gorana Dragića pri Miamiju končala?

Letošnji prestopni rok - če temu lahko tako rečemo - v ligi NBA je poskrbel za popolno spremembo razmerja moči v namočnejši košarkarski ligi na svetu. V tem trenutku se zdi, da ima vsaj pet, šest ekip iz lige povsem realne možnosti za osvojitev naslova. 

Eden izmed favoritov bo zagotovo ekipa Los Angeles Clippers, ki ji je uspel velik met, saj je podpisala pogodbo z MVP-jem finala Kawhijem Leonardom, hkrati mu je pripeljala še izjemno pomoč v obliki izjemnega Paula Georga, enega največjih superzvezdnikov ekipe. 

Ker je George zapustil Oklahomo City, je slednja ostala brez kakršnih koli možnosti za realen boj za naslov prvaka. Samo Russell Westbrook pač ni dovolj, da bi se lahko boril proti supermoštvom, ki kot gobe po dežju rastejo v ligi (tako na zahodu kot na vzhodu), zato naj bi tudi Westbrook zahteval odhod iz Oklahome. 

westbrook
Profimedia
In njegova potencialna nova destinacija? Miami! Vročica si na vsak način želi v svoje vrste pripeljati Russella Westbrooka, vodilni možje Miamija na čelu z legendarnim Patom Rileyjem so namreč prepričani, da bi bila naveza Westbrook-Jimmy Butler smrtonosna. Oklahoma bo za svojega superzvezdnika zagotovo zahtevala veliko, saj ima Westbrook z OKC-jem podpisano še štiriletno pogodbo, ki mu bo navrgla 170 milijonov dolarjev. Miami je pripravljen bogato plačati, v Oklahomo poslati nekaj svojih igralcev, med njimi tudi Gorana Dragića, vse skupaj pa podkrepiti s številnimi izbori na naslednjih naborih ... Nekaj podobnega, kot so storili Los Angeles Clippersi torej, da so si zagotovili Paula Georga ...

Članki iz rubrike