Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 26.06.2019 11:02:01

GLEJTE TO! Cubanovo noro DARILO DONČIĆU: Dragi novinec leta, IZVOLI NAJBOLJŠEGA PRIJATELJA!

Dogajanje na tržnici vse bolj vroče, Dallas pripravlja izjemno zanimivo ponudbo za Charlotte.

Ko se bo v noči z nedelje na ponedeljek uradno odprl prestopni rok v ligi NBA, bo Dallas našega Luke Dončića v želji sestaviti čim močnejšo ekipo najprej povlekel dve potezi. Takoj bo podpisač samoumevno dolgoročno pogodbo z že zagotovljenim Kristapsom Porzingisom, nato pa poskusil nemogoče - za pogajalsko mizo bo sedel s prvim imenom nedavno končane končnice in prvim imenom finala Kawhijem Leonardom (več o tem na tej povezavi).

Kar zadeva Leonarda, možnosti za uspeh niso velike. In če se bo izkazalo, da Dallas ne more priti do tega super zvezdnika, se bo hitro zadovoljil z nekoliko manjšim. Kot poroča velikan New York Times, lokalni Charlotte Observer in kopica uglednih spletnih portalov, je vse pripravljeno za ponudbo, ki jo bo Dallas naslovil na Kembo Walkerja, All-Star organizatorja igre, ki je postal prost igralec pri Charlotte Hornetsih. Ob tem pa ima Dallas naravnost genialno idejo. 

Kot pišejo dobro obveščeni ameriški viri, želi Dallas Walkerju in Dallasu ponuditi sign and trade dogovor, ki bi bil najboljša rešitev za vse vpletene. Z walkerjem bi navidezno podpisal Charlotte, nato pa ga poslal v Dallas v zameno za Jalen Brunsona, Justina Jacksona, Courtney Leeja ter nekaj denarja. Charlotte bi dobil nujno potrebne igralce, Dallas bi dobil Walkerja, hkrati pa bi si sprostil toliko plačnega prostora, da bi lahko pripeljal še koga. 

Ob tem pa ima lastnik Dallasa Mark Cuban še dodatno idejo. Kot pišejo Američani, bi ob osvojitvi naziva novinca leta želel obdariti Luko Dončića in mu pobožati dušo, zato bi v tak posel hotel vključiti španskega centra Charlotta Willyja Hernangomeza. Ta bi prišel prav Dallasu, predvsem pa je Dončićev najboljši prijatelj, v čemer Cuban vidi čudovito priložnost za to, da bi se Luka v Dallasu počutil še bolje, kot se že tako ali tako.   

Članki iz rubrike