IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

ku
ku
0 26.04.2019 07:28:25

Mama Luke DONČIĆA z IZJEMNIM razkritjem: Ne boste verjeli, kaj se je mojemu sinu zgodilo po vrnitvi v SLOVENIJO!

Profimedia
Po končani sezoni v Dallasu se je Luka Dončić vrnil v Slovenijo, kjer trenutno še počiva pred začetkom napornih priprav na naslednjo sezono.

Da je Luka Dončić postal velika zvezda ne le v ZDA, temveč predvsem v Sloveniji, pa tudi Španiji in ostalih državah nekdanje Jugoslavije, je že dolgo časa jasno. So pa vedno posebej zanimive razsežnosti njegove priljubljenosti. V Ameriki je znan po tem, da si od vseh košarkarjev vzame največ časa za avtograme, fotografiranje, podaril je že tudi nekaj parov svoje športne obutve. "Da, vedno smo želeli nekako pomagati drugim in to mu je ostalo. Pravzaprav sem najbolj ponosna na ta del njegove kariere. Kot mami mi je seveda v zadovoljstvo, da je sijajen igralec in da ima odlično statistiko, toda še pomembneje je, da je kvalitetna osebnost. Rada imam to njegovo ljudskost," je ob obisku muzeja Dražena Petrovića za Sportske novosti povedala njegova mama Mirjam Poterbin. 

In razkrila zelo zanimivo prigodo ob Lukovi vrnitvi v Slovenijo: "Luka je s popularnostjo odraščal in nanjo se je navadil, čeprav mu ni vedno lahko; sploh doma v Sloveniji, na letališču je do avtomobila potreboval pol ure, pa čeprav je govora le o 20 metrih. A zaveda se, da to spada k njegovemu poklicu, in to normalno sprejema."

Članki iz rubrike