profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ku
ku
1 26.03.2019 09:02:58

KOMENTAR iz Španije, ki ježi kožo in Realu daje misliti: Igrati BREZ DONČIĆA je kot ...

Luka Dončić
Reuters
Luka Dončić je v lanski sezoni osvojil vse, kar se je osvojiti dalo v Evropi in zapustil Madrid ter se podal novim dogodivščinam naproti v ligo NBA.

In takoj je postalo jasno, da je Real Madrid drugačno moštvo. Košarkarsko moštvo, seveda, čeprav je veliko povezav v zadnjem komentarju Jesusa Sancheza za slovito Marco nastalo prav zaradi nogometnega Reala.

Slednji so namreč v letošnji sezoni povsem razglašeni brez Cristiana Ronalda, nazadnje pa je bil na el clasicu razglašen tudi košarkarski Real. V ključnih trenutkih beli delujejo zelo povprečno, kar Sanchez pripisuje prav odsotnosti Luke Dončića.

"Brez Dončića je bilo jasno, da bodo beli pogledovali proti Sergiu Llullu. Toda če branilci Reala ne igrajo, Madridčani tonejo."

"Izguba Dončića, ki je bila sicer bolje pripravljena, kot tista Cristiana Ronalda, je vsaj tako smrtonosna, kot je bila za bele izguba Portugalca. Jasno je, da je odhod igralca, ki bo postal evropska legenda košarke, velik udarec."

cristiano ronaldo
Reuters

Komentar, ki le kaže na veličino Luke Dončića in status, ki si ga je ustvaril v španski prestolnici. Tako kot v nogometu tudi v košarki očitno niso mogli nadomestiti najboljšega igralca.

Članki iz rubrike