franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
0 15.03.2019 08:08:32

Luka Dončić tako ZVRTEL tekmeca, da se mu še zdaj vrti! To je POTEZA, o kateri govori cela AMERIKA! (video)

Reuters
Uau, preprosto - uau!

Po koncu tekme med Denverjem in Dallasom je Luka Dončić zajokal. Enostavno ni prenesel, da je zgrešil odločilni prosti met 5 sekund pred koncem in da je Nikola Jokić na drugi strani z zadetim metom Denverju prinesel zmago, Dallasu pa zadal še en težak, boleč poraz.

A kljub zgrešenem prostem metu je Luka ponoči odigral fenomenalno partijo. Tekmo je končal s 24 doseženimi točkami, imel je še 11 skokov in 9 asistenc. Ena podaja mu je torej zmanjkala do novega trojnega dvojčka. Vseeno odlična statistika ni bila dovolj, Dallas je izgubil z 99:100.



Dončić se je še enkrat več izkazal z nekaj vratolomnimi podajami, izjemnimi meti, odličnimi prodori, zabijanjem in še bi lahko našteli. A nobena poteza ne odmeva tako, kot odmeva njegovo vratolomno preigravanje oziroma pivotiranje, s katerim je povsem iz igre ne enkrat, pač pa dvakrat vrgel zvezdnika Denverja in ponoči njihovega najboljšega strelca Paula Millsapa. Slednji je tekmo resda končal s 33 doseženimi točkami, a tudi vrtoglavico, ki verjetno še vedno ni popustila ...

Vse najlepše poteze Dončića na tekmi z Denverjem si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. Izjemno preigravanje se začne na 2.33.

Članki iz rubrike