IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Andrej Miljković
Andrej Miljković
0 16.02.2019 08:33:18

Dončićeva srčna izbranka v sijajnem pogovoru za EKIPO SN! Dopust v Mehiki je že OK, ampak …

Anamaria Goltes je zelo ponosna na svojega Luko.

Zasebnost ji je izjemno pomembna. Logično. Družbena omrežja so ena stvar, v njih je veliko nujno potrebne samopromocije na več ravneh, sicer pa se dekle Luke Dončića rado izogne javnosti in medijem. Čast, privilegij in zasluga je torej, da se ni izognila nam. Niti približno.

Kako gledate na to, da je bilo te dni v Dallasu približno sto slovenskih navijačev, na zadnjem srečanju z Miamijem celo nekaj deset več, saj so mnogi prišli v povsem svoji režiji?

Preprosto fantastično je, da imamo Slovenci tako razvito nacionalno zavest in da smo se sposobni na tak način odzvati na uspeh nekoga, ki je tako zelo daleč od doma in do kogar je tako težko priti. Navdušena sem bila že nad številom slovenskih navijačev na finalu v Istanbulu, toda Dallas je še toliko dlje, in če sem na eni strani ponosna na Lukove uspehe, sem na drugi strani resnično ponosna na naše navijače iz domovine.

Jasno, zelo težko je govoriti v imenu koga drugega, a vseeno – kaj lahko poveste o tem, kako se vam zdi, da se ob tem počuti Luka?

Ne da se mi zdi, temveč zelo dobro vem, da je tudi Luka zelo ponosen. Verjemite mi – ko je slišal in videl, da v Teksas prihaja toliko navijačev, je bil navdušen, tako kot sem navdušena jaz.

Luka nam je zaupal, da se po njegovem sobotnem nastopu na spretnostnem poligonu na All-Star vikendu v Charlottu odpravljata na krajše počitnice v Mehiko. Zagotovo vam je po tako norem ritmu tekem to všeč?

Prepričana sem, da si lahko predstavljate, kako se veseliva, da bova lahko skočila na počitnice, četudi krajše. Odštevala sem dneve do najine Mehike, že dolgo nisva imela priložnosti za kaj podobnega in nasploh jih ne bo veliko. Po drugi strani pa seveda zanj, zase in za vse upam, da bo takih priložnosti res čim manj.

Kako gleda na to, da ne bo zaigral na glavni All-Star tekmi, in kako na to gledate vi?

Zelo si je želel nastopa na glavni All-Star tekmi, to bi bila nadvse pomembna prelomnica, toda na koncu se mu žal ni izšlo. Krasno je, da greva na kratek dopust, bilo pa bi še lepše, če bi se mu uresničile sanje. Za kar pa bo seveda še več kot dovolj priložnosti ...

CELOTEN POGOVOR Z ANAMARIO GOLTES SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASOPISA EKIPA SN ALI NA TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike