Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

ku
ku
0 20.01.2019 03:41:35

TEGA NISMO PRIČAKOVALI! Sodniki izključili Luko Dončića, ker je ...

Reuters
Luka Dončić je bil ponoči spet na delu.

Slovenski čudežni deček Luka Dončić je ponoči odigral novo tekmo v ligi NBA. S svojimi Dallas Mavericksi je gostoval pri Inidani Pacers in doživel poraz. Indiana je slavila s 111:99, Dončić pa bo tokratno tekmo želel čim prej pozabiti, kajti prvič v NBA karieri se mu je zgodilo, da je bil - IZKLJUČEN!

Dončić je bil skozi celotno tekmo precej živčen in je velikokrat protestiral pri delivcih pravice. V veliko primerih upravičeno, kajti sodniki so znova spregledali nekaj očitnih prekrškov nad njim. Zaradi protestov je ob koncu prvega polčasa prejel prvo tehnično napako, v tretji četrtini pa si je privoščil veliko neumnost. Po košu Indiane je njegov trener Rick Carlisle zahteval minuto odmora, še preden je Dončić odšel na klop pa je brcnil žogo. Slednja je priletela v gledalce, kar je po pravilih avtomatska tehnična napaka. Ker je bila to za Dončića že druga, posledično izključujoča, je moral Slovenec predčasno pod prho.



Dončić je sicer na parketu prebil 24 minut, v tem času pa je ob zelo slabem metu iz igre (3/14, 0/5 za tri, 2/4 prosti meti) dosegel 8 točk, a imel je še 5 skokov in 6 asistenc in je bil v ritmu za svoj prvi trojni dvojček v karieri.

Članki iz rubrike