državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 03.01.2019 10:20:13

TAKO SE VIDI VELIČINA! Dončić v akciji, na tribunah GOSTUJOČE DVORANE pa se je zgodilo tole!

Profimedia
Nekatere stvari ostanejo malce neopažene, a so morda še bolj pomembne.

Če bi zadel, bi to zagotovo bila akcija tekme. Luka Dončić je v prvi četrtini gostovanja v Charlottu nakazal prodor, nato pa si dvakrat žogo poslal za hrbtom, povsem vrgel iz igre svojega čuvaja, ga hkrati poslal po burek in zavrtel na vrtiljaku, nato pa se v svoje slogu umaknil na trojko. Kot rečeno, če bi zadel, bi danes svet govoril o najlepši akciji tekme, posnetek pa bi se vrtel kot velika uspešnica. Žoga je šla za las mimo, toda v oči je padlo nekaj drugega. 

Ko je bil Dončić sredi preigravanja, je celotna dvorana začela spuščati zvoke občudovanja, glasnih oh in ah je sledilo odkrito navdušenje in napeto pričakovanje gledalcev. Človek je dobil občutek, da bi v primeru zadetega meta sledile pravcate ovacije, najlepše pri tem pa je, da - še enkrat - tekma ni bila v Dallasu. Gledalci na tribunah so bili navijači domačih Hornetsov, Luka je vrtel njihovega ljubljenca in dosegel bi koš proti njihovi ekipi, a so bili vseeno - navdušeni. 

"Tukaj ste zdaj lahko videli, kaj v tem trenutku pomeni Luka Dončić. Nepomembno je, da je zgrešil, vsi ste lahko slišali glasne vzdihe občudovanja in navdušenja navijačev nasprotne ekipe, medtem ko je bil Slovenec v svoji tipični akciji. To je ta neverjetna veličina, ki jo je že dosegel. To je ta izjemna zgodba, ki jo piše mladenič," sta ob tem razmišljala komentatorja na ameriški televiziji, ki sta takoj opozorila na prizore, ki so za ameriške dvorane vse prej kot tipični. 

Članki iz rubrike