zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 19.12.2018 07:06:49

Dončić ZADEL NORO TROJKO, nato pa OBRAČUNAL Z GLEDALCEM! Tale posnetek pokaže ... (video)

Ob statističnem presežku in tretjem zaporednem porazu je slovenski zvezdnik nase opozoril še z nečim.

Še globoko v tretji četrtini je bil Dallasa v Denverju v igri za zmago, celo vodil in ob tem je Dončić zadel enega od, kot se je zdelo tedaj, ključnih metov. Pri vodenju se je sicer znašel v težavah, nato pa s svojim tipičnim korakm nazaj vrgel iz igre višjega čuvaja ter sijajno zaključil za tri točke. A kot so lahko videli tisti, ki Slovenca pri tem niso gledali v hrbet, se je pri tem zgodilo še nekaj, in sicer se je Dončić spustil v besedni obračun z navijačem Denverja. 

Luka ni bil najbolj vroč, kar zadeva met iz igre in kazalo je, da bo tudi v tej akciji ostal brez uspešnega zaključka. Kot pravijo ameriški mediji, je pri tem očitno prišlo do opazke iz občinstva, na katero je Dončić po zadetem metu odgovoril s tako imenovanim trash-talkom (torej nekakšnim smetenjem z besedami ali umazanim govorom). Dončić se je po svoji navadi v obrambo vračal vzvratno in pri tem nekaj zabrusil nekomu v prvi vrsti. 

To sta ameriška komentatorja takoj opazila, vendar pa televizijski posnetek, ki vam ga prilagamo, ne razkriva, za kakšne besede natanko je šlo. Tega pa ni videti niti z ostalih doslej razpoložljivih posnetkov. A kot je v ZDA v navadi, bi Dončića kaj lahko v težave spravil posnetek iz kakšnega drugega kota - ponavadi se pojavijo bodisi z naslova kakšnega novinarja bodisi kakšnega gledalca. 

Če vam posnetka ne prikaže spodaj, si ga lahko ogledate na tej povezavi. 

Članki iz rubrike