pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
3 15.12.2018 15:17:16

Pri Phoenixu se TOLČEJO PO GLAVI! Dončić je bil NAPAKA, velika NAPAKA! To morate prebrati!

Twitter
Kaj smo storili?

To se verjetno sprašujejo odgovorni za nabor pri Phoenixu, ki so na letošnjem naboru kot prvega izbrali visokega centra DeAndrea Aytona namesto slovenskega čudežnega dečka Luke Dončića.

Slovenska najstniška senzacija je tako zelo navdušila v ligi NBA, da se številni že sprašujejo, kako je možno, da je bil Dončić izbran šele kot 3. na letošnjem naboru. In to se sprašujejo tudi Phoenixovi navijači, ki so navijali, da bi bil prvi izbor DeAndre Ayton, ki je to tudi postal, a zdaj obžalujejo svoje takratno prepričanje.


Na eni izmed spletnih strani je tako nastal zapis, v katerem avtor odkrito priznava, da so Sunsi naredili ogromno napako, ko so kot prvega na naboru izbrali Aytona in ne Dončića. "DeAndre Ayton ni bil prava izbira za Phoenix kot prvi izbor na naboru. Ne me narobe razumeti, je talentiran fant, toda večino časa se bodisi ne bori ne grize ali igra 'mehko'. Sem frustriran, tako kot vsi ostali. Želim si, da bi zabil preko koga (pogrešamo te Amar'e Stoudemire)," je začel avtor.

"Na drugi strani je Luka Dončić vse, kar so si pri Dallasu lahko želeli in več. Lastnoročno prevzema odgovornost v zadnjih četrtinah. Ima kakovosti, kakršne bi moral imeti vsak prvi izbor na naboru in iz celega Dallasa je naredil vernike v njegove sposobnosti. Še bolj pomembno: Dallas zmaguje in videti je, da se zelo zabavajo ob tem, ko zmagujejo," je nadaljeval.

Avtor v nadaljevanju omenja, kako je liga NBA postala liga takšnih košarkarjev, kakršen je Dončić, kako ta liga več ni primerna za centre in kako bi Phoenix nujno potreboval košarkarja, kakršen je Dončić, ki bi lahko vodil napade Sunsov. Celoten članek si lahko preberete TUKAJ.

Članki iz rubrike