pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ku
ku
1 06.11.2018 10:56:58

Kako resno je POČILO V DALLASU!? Kradljivec DONČIĆEVEGA SKOKA z besedami, o katerih GOVORIJO VSI!

Zvezdniški soigralec Luke Dončića se je odzval na incident, ki ga je zakuhal sam.

Luka Dončić ima kar nekaj zvezdniških soigralcev, med drugim tudi enega najboljših skakalcev lige NBA vseh časov DeAndreja Jordana.

Center Dallasa pa je pred dnevi zakuhal manjši incident, ko je slovenskega zvezdnika odrinil, mu pred nosom ukradel žogo slovenskega zvezdnika in mu na takšen način preprečil prvi dvojni dvojček v ligi NBA. S tem ni razjezil zgolj Dončića, ampak tudi lastnika moštva in številne navijače, ki menijo, da bi moral mladega soigralca spodbujati in mu pomagati, ne pa zadeve še oteževati.

In kaj na vse skupaj pravi Jordan? Zdaj je za ameriške medije spregovoril na to temo in ni bil posebej spravljiv, pa tudi ne najbolj prepričljiv. "Očitno že enajst let kradem žoge. Zdi se mi, da je vsaka odbita žoga moja. Priznam, da sem kriv. Ko grem po žogo, ne gledam prav nič okoli sebe," je na to temo dejal 30-letni ameriški košarkar, ki je trenutno tretji najboljši skakalec letošnje sezone.

In dodal: "Upam, da ni kdo jezen. Tudi jaz nisem jezen, ko se pripravljam na skok, pa od nekod na hitro prileti kakšen mladec in zgrabi žogo. Pomembno je, da je žoga naša, kajneda?" Ameriški komentatorji so si ob tem enotni: moštveni duh v Dallasu se ne zdi najboljši, tekmovanje za osebno statistiko ima očitno prednost pred marsičem. Dve zmagi in sedem porazov bi lahko bili logična posledica, dodajo Američani. 

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike