sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Jerneja in Marko, Poroka na prvi pogled Njena.si

Je strast med Markom in Jernejo ugasnila?

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

ku
ku
5 30.01.2018 09:37:25

Saj to je NEVERJETNO! Na Alena Omića so se na vročem beograjskem derbiju zdaj spravili še navijači PARTIZANA, ki so ga označili za ...

Alen Omić je v dresu Crvene zvezde odigral dve tekmi, toda bolj kot njegove igre je v ospredju celotno dogajanje zaradi tega, ker je bosanskega rodu.

Ko se je Alen Omić, visokorasli slovenski center iz Izraela preselil v Beograd, natančneje v Crveno zvezdo, si verjetno ni mogel zamisliti, kakšen bo odziv nekaterih navijačev rdeče-belih. Delije so namreč že ob objavi novice, da je klub okrepil Omić, napovedale bojkot tekem zaradi bosanskega rodu košarkarja in mu že takrat dali jasno vedeti, da v klubu ni dobrodošel. Pa čeprav je Omić izjavil, da je ateist in obožuje Crveno zvezdo, to ni bilo dovolj, da bi prepričal peščico navijačev, ki mu dajo na vsakem koraku vedeti, da v klubu ni dobrodošel.

Zdaj je naletel še na zelo presenetljiv odziv Grobarjev, sicer navijačev Partizana, ki so ga na ponedeljkovem derbiju žalili in ga zmerjali s četnikom. Se je pa Omić s svojim umirjenim odzivom prikupil večini ostalih navijačev, s strani katerih si je prislužil tudi ovacije. 

Članki iz rubrike