Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 22.01.2018 10:51:38

Luka DONČIĆ je poskrbel za velik preplah: Zakaj ga na zadnji tekmi sploh ni bilo v KADRU madridskega Reala!? Trener pojasnjuje ...

Profimedia
Mnogi so se med včerajšnjim obračunom španskega prvenstva med madridskim Realom in Gipuzkoo iz San Sebastiana spraševali, kje je Luka Dončić.

Naporni tempo tekem se je za košarkarje madridskega Reala nadaljeval na tekmi španskega prvenstva v San Sebastianu, to je bila za kraljevi klub četrta tekma v tednu dni. Z gostovanja so se vrnili z zmago 84:98 in se pobrali po porazu v evroligi z Unicajo, na zadnji tekmi pa ni bilo Luke Dončića.

Mnogi privrženci kluba iz Madrida so se začeli spraševati, kaj se dogaja s slovenskim košarkarskim biserom, saj ga sploh ni bilo v kadru. Dončić se je med tekmo s kavča 'javil' na instagramu, Pablo Laso pa je pojasnil, kaj se pravzaprav dogaja z Dončićem, ki že proti Malagi ni veliko igral. "Že na tekmi z Baskonio je bil bolan. Imel je vnetje mandljev, a je kljub temu potoval v Malago. Delali smo na tem, da bi ga usposobili za tisto tekmo, toda pred gostovanjem v San Sebastianu se je njegovo stanje poslabšalo, zato ni potoval z ekipo," je povedal trener vodilne ekipe španskega prvenstva. 

Članki iz rubrike