Mobilna verzija
ku
ku

LUKA DONČIĆ prvič o možnosti, da postane ŠTEVILKA ENA na naboru lige NBA! Vem, kaj govorijo ljudje, toda ...

Profimedia

Luka Dončić bo čez nekaj ur odigral že svojo 101. tekmo v španskem prvenstvu.

Današnja glavna zgodba španskih medijev je Luka Dončić. Marca je sicer pred nekaj meseci omenila možnost, da bi slovenski zvezdnik ostal del Reala in ne bi šel v ligo NBA, toda danes so glede tega precej skeptični. 

Poleg tega navajajo, da Real ne zmore plačati denarja, ki ga lahko dobi Luka, če bo na naboru med prvimi petimi, kar se bo zagotovo zgodilo. Peti novinec na naboru bi tako prejel 4,1 milijonov evrov v prvi sezoni. Prvi pa 6,3 milijonov evrov za prvo sezono..

Tako so le citirali izjave mladeniča, ki se je prvič zares opredelil do tega, da lahko v noči na 22. junij postane številka ena na naboru in zapusti Madrid.

doncic grb real

"V redu je, če ljudje pravijo, da bom številka ena, toda še naprej moram trdo delati, da dokažem, da sem lahko številka ena."

"Sem pri Realu, kjer se počutim najbolje. Zavedam se, da je to lahko moja zadnja sezona v Madridu, morda pa tudi ne. Tega vam za zdaj ne morem reči, ker ne gledam tako daleč v prihodnost," je za Marco dejal Dončić

Pablo Laso je ob tem dejal: "Je mentalno zrel in ve, da so vse oči na njem. Ostaja osredotočen, čeprav ve, da ga vsako tekmo spremljajo številni ogledniki, vse odkar je dopolnil 13 let in je prišel v Real."