Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

ku
ku

LUKA DONČIĆ prvič o možnosti, da postane ŠTEVILKA ENA na naboru lige NBA! Vem, kaj govorijo ljudje, toda ...

Profimedia

Luka Dončić bo čez nekaj ur odigral že svojo 101. tekmo v španskem prvenstvu.

Današnja glavna zgodba španskih medijev je Luka Dončić. Marca je sicer pred nekaj meseci omenila možnost, da bi slovenski zvezdnik ostal del Reala in ne bi šel v ligo NBA, toda danes so glede tega precej skeptični. 

Poleg tega navajajo, da Real ne zmore plačati denarja, ki ga lahko dobi Luka, če bo na naboru med prvimi petimi, kar se bo zagotovo zgodilo. Peti novinec na naboru bi tako prejel 4,1 milijonov evrov v prvi sezoni. Prvi pa 6,3 milijonov evrov za prvo sezono..

Tako so le citirali izjave mladeniča, ki se je prvič zares opredelil do tega, da lahko v noči na 22. junij postane številka ena na naboru in zapusti Madrid.

doncic grb real

"V redu je, če ljudje pravijo, da bom številka ena, toda še naprej moram trdo delati, da dokažem, da sem lahko številka ena."

"Sem pri Realu, kjer se počutim najbolje. Zavedam se, da je to lahko moja zadnja sezona v Madridu, morda pa tudi ne. Tega vam za zdaj ne morem reči, ker ne gledam tako daleč v prihodnost," je za Marco dejal Dončić

Pablo Laso je ob tem dejal: "Je mentalno zrel in ve, da so vse oči na njem. Ostaja osredotočen, čeprav ve, da ga vsako tekmo spremljajo številni ogledniki, vse odkar je dopolnil 13 let in je prišel v Real."