Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 05.01.2018 17:03:49

NORO! Dragić kultnemu soigralcu VSO SEZONO nosil največjo klaviaturo na VSA gostovanja! ŠOK, ko je izvedel zakaj

vszi
Ena najbolj izjemnih zgodb, kar jih je kdaj razkril Goran Dragić.

V fantastičnem, skoraj eno uro trajajočem radijskem intervjuju za slovito ameriško mrežo ESPN je zlati slovenski zmaj med drugim spregovoril tudi o nekaj najbolj nenavadnih pripetljajih iz svoje kariere v ligi NBA. Predvsem o takih, o katerih doslej ni bilo govora in med katerimi zagotovo prednjači pripetljaj z velikansko klaviaturo. "Največjo, kar jih sploh je," poudarja Dragić, ki je kot novinec pri Phoenixu imel prav posebno nalogo.

"Novinca sva bila jaz in Robin Lopez in med zadolžitve, ki sva jih imela, je prav posebno dodal sloviti Shaquille O'Neal. Veliki zvezdnik naju je zadolžil, da sva tisto sezono na vsa gostovanja nosila njegovo velikansko klaviaturo. Po letališčih, na letala, v hotele, kamorkoli in povsod. Vse to sva opravila, vedno sva jo uspešno prinesla tja in nazaj, bilo je zelo velik dela," se spominja Dragić, ki pa mu je pri vsem tem ves čas bilo nekaj čudno.

"Po sezoni sva se opogumila in velikana vprašala, zakaj ga nikoli nisva slišala igrati Ne na letalih, ne na letališčih, ne v kakšnem hotelu. Odgovor naju je šokiral. 'Kako bi me lahko slišala igrati, ko pa je ta klaviatura že več let pokvarjena,' nama je odvrnil Shaq. In spoznala sva, da sva bila med drugim deležna tudi precejšnje potegavščine, ki je ne bom nikoli pozabil," se resnično sijajni domislici velikega zvezdnika Dragić danes smeji.  

Značke: dragić, o'neal

Članki iz rubrike