Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 16.11.2017 11:03:15

Kaj pa to!? Agent Luke Dončića je NEPOSREDNO in ZELO ISKRENO priznal: NIKOLI ga ne bom pohvalil in povem vam, zakaj!

Luka Dončić
Profimedia
Madridski Real ima peklenski ritem tekem, po enem od najbolj bolečih porazov z Baskonio jih danes že čaka nov obračun v evroligi, ko bodo doma gostili Unicajo Malago.

Še enkrat več bodo vse oči uprte v Luko Dončića, ki je v zelo črnem obdobju za Real ena od redkih svetlih točk ekipe. Tudi ob zadnjem porazu za kar 30 točk je bil najboljši mož Reala na igrišču, toda to je za mladega slovenskega košarkarja povsem nepomembno ob taki zaušnici. 

Kot tudi dejstvo, da ga na vsaki tekmi evrolige spremljajo ogledniki iz lige NBA, nazadnje so ga spremljali generalni menedžerji iz treh velikanov - Chicaga, Clevelanda in San Antonia. Hvalospeve mu namenjajo tako navijači Reala, praktično ni tekme, na kateri ne bi poskrbel za potezo, ki se znajde med najlepšimi. "Poskušam čim manj brati stvari o sebi, drugače je pa super, da ljudje tako govorijo o meni. To mi daje še dodatno motivacijo za naprej," je v intervjuju za 24ur povedal Dončić.

Toda obstaja človek v njegovem življenju, ki mu ne bo namenil niti ene besede pohvale. Gre za njegovega agenta, Quiqieja Villalobosa: "Od mene ne boste slišali lepih besed o njem, ker menim, da sliši preveč lepih stvari že od vseh ostalih. Skušam ga ohraniti na trdnih tleh, da bo nadaljeval svoje delo. To tudi počne. Je skromen fant in mislim, da bo z njim vse v redu."

Članki iz rubrike