Mobilna verzija
nu
nu

Nov LEGENDARNI klub iz NBA na seznamu tistih, ki si želijo Luko Dončića! Tekmo z Barcelono si je ogledal tudi vodilni mož ...

Luka Dončić
Profimedia

Luko Dončića vedno pogosteje obiskujejo ogledniki klubov iz NBA.

Nedvomno je slovenski košarkar ena od največjih reklam evropske košarke za ligo NBA, s svojimi predstavami opozarja nase tako na stari celini, prav tako pa ga vedno bolj spremljajo tudi v ZDA. Junija naslednje leto bo namreč na sporedu nabor NBA, kjer lahko kandidira tudi že Dončić, če se bo tako odločil.

Klubi iz NBA vedno pogosteje prihajajo na tekme madridskega Reala in jasno je, koga si ogledujejo. Tudi v nedeljo ni bilo nič drugače. WiZink Center, kjer Real igra domače tekme, je namreč pozdravil tri generalne menedžerje oziroma prve kadrovnike treh zelo uglednih klubov iz najmočnejše lige na svetu. To, da sta bila tam predstavnika Chicago Bullsov in Clevelanda niti ni takšno presenečenje, Koby Altman iz vrst Clevelanda ga je ne nazadnje spremljal tudi v Izraelu na tekmi z Maccabijem, zato pa je toliko bolj presenetljiv tretji klub. Očitno Dončića spremlja tudi San Antonio, kjer je trener legendarni Gregg Popovich, ta klub pa se prej ni omenjal v kakšnih kombinacijah za slovenskega mladeniča.