Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 02.11.2017 20:07:36

GAŠPER VIDMAR VSE BLIŽJE SANJSKEMU PRESTOPU? Na potezi zdaj kluba, pogodba že znana, ponudba ASTRONOMSKA!

Fiba
Gašper Vidmar je očitno vse bližje zares sanjskemu prestopu.

30-letni center je namreč zadnjih nekaj tednov glavni akter pogajanj svojega agenta in predstavnikov obeh klubov, tako Banvita kot Reala iz Madrida!

Kraljevi klub si odkrito želi Vidmarja po poškodbi Ognjena Kuzmića. Agent 208 centimetrov visokega centra je že kontaktiral Banvit v želji, da bi se pogodil o morebitnem prestopu. Ekskluzivno za AS.com pa je spregovoril tudi Gašper Vidmar!

"Madridčani so kontaktirali mojega agenta, več informacij pa v teh dneh nimam. Imam še pogodbo z Banvitom (do leta 2019 op. p.), ampak če z Madridom dosežejo dogovor, bi seveda z veseljem zaigral za Real iz Madrida. To bi bila zame velika čast. Madridčani so eno najboljših moštev na svetu, to bi bila res fantastična destinacija. Obenem spoštujem pogodbo z Banvitom, toda če pride do dogovora, bi rade volje zaigral za Real," je povedal 30-letnik, medtem ko je njegov agent Tolga Tugsavul prav tako obvestil španski medij (AS) o pogajanjih v zadnjih tednih. 

"Res je, pogajamo se z Madridom že nekaj tednov. Dobil sem ponudbo kluba, čeprav niso kontaktirali Banvita neposredno. Prva ponudba ni zadovoljila želja kluba, zdaj pa Madrid druge ponudbe še ni podal. Z igralcem in klubom smo se dogovorili o triletni pogodbi, ampak Madridčani niso pripravljeni plačati zahtevanega zneska. Vse je mogoče, ne moremo pa reči, kaj se bo dogajalo v prihodnje," je poudaril agent. Cena, ki jo Banvit zahteva za Vidmarja je astronomska in znaša več kot 500.000 €!

vidmar pm
Profimedia

Prav tako so novinarji Asa govorili z generalnim direktorjem Banvita Turgayjem Catalolukom. "Madrid nas ni o ničemer obvestil Gašper Vidmar je naš kapetan in zanj nismo dobili ponudbe. To so samo govorice, ampak na trgu igralcev je vse mogoče. Govorili bomo, če bo Real na naša vrata potrkal z uradno ponudbo."

Zdi se torej, da se stvari vendarle premikajo, le da ni jasno, ali bo Vidmar v naslednjih dneh zares prestopil v Real

Za Vidmarjem je za zdaj odlična sezona, saj v turškem prvenstvu dosega osem točk, 4,3 skoke ter 1.3 asistence, v ligi prvakov (Fiba) pa celo 12,7 točk, 6,7 skokov in 1,3 asistence. Odlični slovenski center ima sicer z Banvitom pogodbo do konca sezone 2019.

gasper vidmar
Fiba

Članki iz rubrike