Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 25.10.2017 18:31:22

Dragić FASCINIRAL v GAZZETTI: Vrnil se bom v reprezentanco! Poslušajte, kaj se mi je v SLOVENIJI zgodilo na PREDSEDNIŠKIH VOLITVAH!

Goran Dragić ima dovolj zlobnih komentarjev.
Primož Lavre
Takega intervjuja pa še ne, takih razkritij pa še ne.

Goran Dragić se je onkraj velike luže zaupal sloviti La Gazzetti dello Sport, najbolj branemu italijanskemu športnemu dnevniku in verjetno najboljšemu, najbolj znanemu na svetu. Spregovoril je o vplivu, ki ga je nanj imel Eurobasket, o neverjetnih prizorih v Sloveniji, o začetku nove NBA sezona in seveda o fascinantnem Luki Dončiću ter o njegovih neverjetnih predstavah na začeku nove sezone z madridskim Realom. 

"Nikoli si ne bi misli, da lahko košarka tako obnori Slovenijo, da lahko nek uspeh povzroči tako norijo in da se lahko meni zgodi vse, kar se mi je dogajalo. Tudi nekaj nepredstavljivega. Poslušajte, kaj se mi je zgodilo v nedeljo, ko so bile v Sloveniji predsedniške volitve. Noro. Povedali so mi, da je kar nekaj navijačev oddalo neveljavno glasovnico, saj je namesto kandidatov za predsednika Slovenije napisalo kar moje ime," je povsem začuden dejal Dragić. 

"To so stvari z drugega sveta, ki si jih res nikoli nisem znal predstavljati. Je pa res, da nam je uspelo nekaj izjemnega, največjega v zgodovini Sloveniji, in da bo to v analih našega športa ostalo za vedno," je še dejal v zvezi s tem in seveda v nebo dvignil Dončića. "On je preprosto nekaj zelo posebnega. Je izbranec, kajti igra za lahkoto, ki je ne premore noben 18-letnik. Vedeli smo, kako neskončen talent je, a celo vse nas je presenetilo, na kako visoki ravni je že."

Dragić je v pogovoru za Gazzetto še nadaljeval: "Ko sem začel igrati v izbrani vrsti, je bil moj mentor Saša Dončić, Lukov oče. Ko je Luka začel igrati v reprezentanci, pa sem bil njegov mentor jaz. danes pride k meni ali me pokliče za vsak nasvet, to je zares čudovita igra usode. Za Luko mislim, da je že blizu tega, da bi bil najboljši igralec v Evropi, in ne nemogoče je, da ne bi bil dominanten tudi na tej strani oceana, torej v Ameriki." 

Ob tem pa je še bolj jasno kot doslej napovedal, da bi se lahko vrnil v slovensko izbrano vrsto. "Moja prihodnost? Olimpijske igre z reprezentanco Slovenije," je bil celo kristalno jasen. 

Članki iz rubrike