Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 24.09.2017 09:13:59

Liga NBA pripravlja TEREN ZA DONČIĆA! Ta poteza je še dodatno prepričala poznavalce ...

fiba
Še ena od potez, ki naj bi jasno namigovala, kam se bo že drugo leto odpravil mladi slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić.

Kot vse kaže, se bo član Reala Luka Dončić po koncu letošnje sezone resnično poslovil od Evrope in se podal v najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu - ligo NBA. Ime kluba, pri katerem bo začel svojo košarkarsko pot v ZDA, za zdaj ostaja neznanka, obstaja pa vsaj ožji krog tistih, ki imajo za njegove usluge največ možnosti.

In ravno med te se je zdaj vmešal še New York Knicks, kateremu se obeta še ena sila skromna sezona. Kljub temu, da so imeli v svojih vrstah nekatere največje zvezdnike, pa so ostali daleč od mest, ki so zagotavljali uvrstitev v končnico. Latvijec Kristaps Porzingis in Carmelo Anthony nista bila dovolj za nizanje zmag, zdaj pa naj bi se obetali še težji časi.



Anthony bo kariero nadaljeval v Oklahomi, v zameno bosta v New York prišla Enes Kanter in Doug McDermott, Kratkohlačniki pa bodo imeli tudi pravico izbora v drugem krogu. Po mnenju poznavalcev lige NBA je to poteza, s katero je vodstvo kluba jasno nakazalo namero pri "tankiranju" oziroma namernem izgubljanju tekem. S tem bi imel slabše uvrščeni New York precej več možnosti za najvišja mesta na naboru 2018, kjer bo med prvimi prav gotovo izbran tudi slovenski zvezdnik Dončić.

V prihodnje naj bi New York gradil ekipo okoli Porzingisa, ki bo po odhodu Anthonyja končno dobil precej več pozornosti (in žog) kot do zdaj, z Dončićem pa naj bi cilji močno narasli.

Članki iz rubrike