favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

gv
gv
21 24.03.2017 13:07:49

Zdaj tudi uradno: Dončić prvi favorit nabora v ligi NBA leta 2018! (foto)

Kakšna kariera se obeta mlademu slovenskemu košarkarju Luki Dončiću!

Luka Dončić v Evropi že velja za pravega košarkarskega zvezdnika, nanj so pa vse bolj pozorni tudi na največjem košarkarskem odru na svetu - ligi NBA. Številni strokovnjaki so mnenja, da bo član Reala na naboru lige NBA leta 2018 zelo visoko, o tem je nenazadnje pred časom govoril tudi najbolj ugledni novinar lige NBA Adrian Wojnarowski, ena najbolj kredibilnih spletnih strani na to temo pa razkriva, kako naj bi potekala nabora v letu 2017 in 2018.

Letos naj bi bil v ligi NBA prvi izbor organizator igre Markelle Fultz, izbral naj bi ga Boston, drugo mesto na naboru leta 2017 pa po ocenah DraftExpressa pripada Lonzo Ballu. 19-letni Američan je eden od treh bratov, ki v Združenih državah Amerike že zdaj veljajo za velike zvezdnike, njegove usluge naj bi si zagotovil Los Angeles Lakers.

Za slovenske ljubitelje košarke pa je precej bolj zanimiv seznam tisti za leto 2018. Po pričakovanjih DraftExpressa bo takrat prvi izbor slovenski košarkar Luka Dončić, kateri klub bo imel takrat pravico izbora, pa je za zdaj kakopak prezgodaj ugibati. Slovencu naj bi leta 2018 sledila ameriški krilni košarkar Michael Porter in center DeAndre Ayton iz Bahamov.

doncic

Članki iz rubrike