Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 16.03.2017 23:15:52

Dončić vpisal 10 točk ob porazu madridskega Reala v Atenah

Četrtkov košarkarski večer je prinesel štiri obračune 26. kroga košarkarske evrolige. Košarkarji madridskega Reala so v gosteh v Atenah pri Panathinaikosu izgubili z 82:88. Slovenec Luka Dončić je odigral 22 minut, v tem času pa za Real dosegel 10 točk ter vpisal dva skoka in podajo.

Real je z 19 zmagami in sedmimi porazi na drugem mestu razpredelnice, pred njim je le moskovski CSKA, ki bo igral v petek proti španski Baskonii iz Vitorie.

Košarkarji moštva Anadolu Efes Istanbul so bili pod domačima obročema boljši od ekipe Maccabi Tel Aviv z 92:87 ter so tako ohranili svoj položaj v prvi polovici razpredelnice na osmem mestu. Maccabi je z novim porazom, sedemnajstim, že zapečatil svojo usodo ter ostal brez možnosti zaigrati v končnici.



Brose Bamberg je doma izgubil s košarkarji istanbulskega Fenerbahčeja z 78:83. Aleksej Nikolić je odigral osem minut za Brose, v tem času pa v statistiko vpisal podajo. Tudi Brose je z novim porazom ostal brez možnosti za končnico, medtem ko si košarkarji iz Istanbula skušajo zagotoviti najboljše izhodišče v zaključnem delu sezone.

Že odpisani milanski Emporio Armani, za katerega zaradi poškodbe ni igral Zoran Dragić, je vpisal nov poraz proti beograjski Crveni zvezdi s 71:78. Milančani z 19 porazi ob le sedmih zmagah ostajajo povsem na repu razpredelnice.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike