Mobilna verzija
ku
ku

Napoved za el clasico: Luka Dončić objavil spektakularno fotografijo in simpatično sporočilo (foto)

Profimedia

Po zmagi nad Crveno zvezdo košarkarje Reala čaka nedeljski obračun z Barcelono, naš biser pa ga pričakuje ponosen na svojo sijajno potekovo potezo.

Ob zmagi nad Crveno zvedo 98:68 je Dončić navdušil s svojo statistiko, medtem ko se po evropskih spletnih straneh danes vrti posnetek njegovega sijajnega zabijanja (ogledate si ga lahko v tej povezavi). Prav ob tej akciji pa je tudi nastala izjemna, resnično spektakularna fotografija. 

S posebnim fotoaparatom nad košem so ovekovečili Dončića z nogami praktično na tabli, posnetek pa je očitno zelo všeč tudi slovenskemu asu, ki se mrzlično pripravlja na nedeljski obračun z Barcelono, s katero ima Real v tej sezoni negativen (2 zmagi Kataloncev in 1 Madridčanov) izkupiček. 

17201289_1881621835447330_781354204912472772_n

Luka je fotografijo objavil na družabnih omrežjih, ob tem pa tudi pripisal kratko sporočilce. No, pravzaprav ga ni pripisal, kajti objavil je zgolj eno samo podobico. Namreč podobico opice, ki bi se bila sposobna zavihteti tako visoko na obroč. Objava navdušuje in postaja prava uspešnica.