Mobilna verzija
ku
ku

Dragić začel pretep in bil izključen (video)

vszi

Ekipa Miami Heat je gostovala pri Los Angeles Lakersih in izgubila s 100:127. Goran Dragić je za goste igral 22 minut, v tretji četrtini pa se je zravsal z Jordanom Clarksonom, zaradi česar sta bila oba igralca izključena.

Dragić je tekmo končal s 16 točkami ter tremi skoki in podajami. Slovenski reprezentant je v tretji četrtini moral predčasno pod prho.

Kaj se je zgodilo? Gostje so bili v napadu, Dragić in Clarkson sta se skupaj znašla pod obročem. Čeprav je bila žoga daleč od njiju, sta fanta pokazala svoj temperamentni karakter. Domači igralec je odrinil Dragića, ta pa mu ni ostal dolžen in se je dvakrat zaletel v tekmeca. Slednji je nato Dragića odrinil s komolcem, da je ta padel po tleh. Takrat pa je slovenski branilec hitro vstal in želel fizično obračunati s Clarksonom.

Na srečo so bili blizu soigralci in sodniki, ki so razgreteža spravili narazen in preprečili, da bi prišlo do pretepa. Pri tem je pomagalo tudi osebje s klopi, z drugega konca igrišča je prišel celo trener Miamija Erik Spoelstra, sodnik pa je oba igralca izključil.