902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

ku
ku
0 20.01.2016 11:20:41

Goran Dragić: Reprezentanci takoj priključiti Luko Dončića

Grega Wernig
Najboljši slovenski košarkar Goran Dragić je trenutno poškodovan in ne more pomagati svojemu Miamiju v težkem boju za končnico.

Slovenski organizator igre je trenutno izven pogona zaradi poškodbe mečne mišice, v ponedeljek pa je izvedel zanj verjetno zelo razveseljivo novico, da bo Slovenijo v prihodnje Igor Kokoškov, s katerim sta sodelovala tri leta pri Phoenixu.

"Odločitev košarkarske zveze podpiram, saj sem s Kokoškovim delal tri leta pri Phoenixu in zato vem, kakšno kakovost prinaša reprezentanci kot trener in oseba," je o novem slovenskem selektorju v intervjuju za Dnevnik povedal Dragić


"Je zelo pameten trener. Še posebej kreativne so njegove napadalne akcije, kar smo lahko videli v preteklosti pri gruzijski reprezentanci. Njegove ekipe so sicer tudi vedno dobro pripravljene na nasprotnike. Tu bom znova izpostavil Gruzijo, saj vsi vemo, da smo imeli proti njim vedno težave," je v intervjuju opisal značilnosti Kokoškova.

Pri KZS so priznali, da so Kokoškova pripeljali tudi zato, ker želijo, da se Dragić vrne v reprezentanco, že za kvalifikacije za Euro, toda košarkar Miamija je priznal, da je še prezgodaj za sprejetje takšne odločitve in da bo odločalo zdravje, pa tudi vodstvo Miamija.

Je pa Dragić dejal, da bo treba čim prej v člansko reprezentanco priključiti tudi mladega slovenskega dragulja Luko Dončića: "Treba bo priključiti Luko Dončića pa še kakšnega zares obetavnega mladega igralca.  Vidim, da Luka zelo lepo napreduje. Da si najmlajši igralec, ki je kadarkoli zaigral in dosegel točko v zgodovini takega kluba, kot je Real Madrid, ni majhna stvar. Zelo lepa prihodnost je pred njim in zagotovo bi moral biti že na naslednji reprezentančni akciji z nami."

Članki iz rubrike