1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ku
ku
0 01.09.2015 09:53:25

Jaka vendarle ne gre v Barcelono

Arsen Perić
Bo Jaka Lakovič nadaljeval igralsko kariero? Če je bo, ali jo bo pri Unionu Olimpiji? Ga bo morda spet zaneslo v tujino? Je res, da se vrača v Barcelono?

Takšna in podobna vprašanja so še vedno v zraku, odgovor nanje pa redko jasen. Tako je včeraj kazalo, da se bo 37-letni organizator igre vrnil v katalonsko prestolnico, kjer je preživel kar pet sezon in s tamkajšnjim evropskim gigantom leta 2010 osvojil evroligaški naslov.

V Barcelono naj bi ga zvabili s predlogom, da bi v prihodnji sezoni igral za B-ekipo Barce in v primeru poškodb morda vskočil tudi v A-moštvo, potem pa tam začel trenersko pot. Pravzaprav naj bi trenersko znanje vsrkaval že to sezono, nato pa vsaj še naslednji dve prebil v katalonskem ponosu. Izbranka Helena, ki prihaja iz Barcelone, gotovo ne bi imela nič proti takemu scenariju.



Pa je vse skupaj v zadnjem trenutku padlo v vodo. Tako zdaj nekdanji reprezentant in rekorder po številu nastopov v izbrani vrsti spet premleva, kaj storiti. Medtem je Union Olimpija prav na njegovem igralskem mestu angažirala preizkušenega Američana Zacka Wrighta, ki bo imel v moštvu status najboljšega posameznika in v povprečnem in dokaj neizkušenem moštvu vlogo vodje na igrišču. Mar to pomeni, da za Jako v tem klubu, v katerem kot Ljubljančan, zanimivo, nikoli ni zaigral, ni več prostora? Ali pač ...

Članki iz rubrike