evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

bk
bk
0 25.06.2015 09:40:46

Kako je proslavljal Luka Dončić (video)

Sinoči so košarkarji madridskega Reala sredi Barcelone osvojili še naslov španskega prvaka, ki ga je proslavljal tudi naš mladi talent Luka Dončić.

Ne dvomimo, da so košarkarji Reala, ki so ob naslovu španskega prvaka osvojili španski superpokal in evroligo, proslavljali dolgo v noč. Veliko fotografij slavja je seveda zaokrožilo po spletu, kjer je lepo videti, da ob slavju madridskega kluba uživa tudi Slovenec, za katerim je neverjetna sezona.

doncic real

Čeprav sinoči ni stopil na parket, pa je 16-letni Ljubljančan ob naslovu španskega prvaka to sezono slavil v več tekmovanjih.

S selekcijo U-18 je osvojil naslov španskemga prvaka in bil proglašen za MVP-ja, osvojil je naslov prvaka mladinske evrolige, kjer je bil na finalnem turnirju proglašen tudi na MVP-ja, z mlado četo Reala je osvojil tudi turnir Ciutat De L'Hospitalet, kjer je bil izbran tudi v najboljšo peterko turnirja.

Med številnimi čestitkami, ki so romale na naslov košarkarjev iz Madrida, je bila tudi čestitka Ikerja Casillasa, v kateri je igralce pohvalil za ogromen dosežek v tej sezoni, v kateri so osvojili kar tri lovorike.

Galerija

Članki iz rubrike