stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
27 21.12.2023 12:18:18

To lahko le Dončić! Tako sredi naporne sezone v ligi NBA razmišlja o slovenski reprezentanci in razkriva, da ...

Predstavniki Košarkarske zveze Slovenije so se mudili v ZDA na tekmi Dallasa in Denverja.

Obračun Dallasa in Denverja v letošnji sezoni bi moral biti eden od vrhuncev za vse slovenske ljubitelje košarke, moral bi biti dvoboj dveh slovenskih predstavnikov v najmočnejši ligi na svetu - Luke Dončića in Vlatka Čančarja. A slednji bo moral zaradi hude poškodbe kolena, ki jo je staknil v dresu slovenske reprezentance izpustiti celotno sezono. 

V ZDA so ju med drugim obiskala generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Aleš Križnar in direktor članskih reprezentanc Matej Likar, ki sta se predvsem želela prepričati, kako poteka Čančarjeva rehabilitacija. "Kar se okrevanja tiče, gre trenutno vse po načrtih. Pred dnevi sem že začel s tekalnimi treningi. Hvala bogu, ni nobene reakcije, koleno ne zateka in vse gre v pravi smeri. A se vi skupaj zavedamo, da ne smemo hiteti in moramo slediti zastavljenemu načrtu. Predvidoma aprila naj bi začel z resnejšimi treningi z žogo in upam, da bo vse skupaj še naprej šlo v pravi smeri. Vsekakor so moje velike želje vnovično igranje na olimpijskih igrah," je za KZS razkril Čančar.

Tudi Luka Dončić upa, da bo na kvalifikacijskem turnirju v Grčiji spet združil moči s Čančarjem, nato pa je v svojem slogu pokomentiral tekmece v kvalifikacijah za olimpijske igre. "V Grčiji nas prav gotovo čaka težko delo. A kot sem že večkrat poudaril verjamem v našo reprezentanco. Želim si, da zdravi dočakamo poletje in mislim, da smo sposobni doseči drugo zaporedno uvrstitev na olimpijske igre. Pred polno dvorano navijačev bo vsekakor užitek igrati," je povedal Dončić.

Članki iz rubrike