Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
1 29.07.2021 10:34:18

Ufff, kapetan SLOVENIJE 'UBIL' španske provokatorje, ki so pri Slovencih iskali škandal: Danes bomo ... (video)

Edo Murič se ni mogel zadržati, da ne bi zbodel Špancev.

Še druga tekma slovenske košarkarske reprezentance je 'pod streho', za konec skupinskega dela pa so bo pomerila s Španijo. To bo tekma za vrh lestvice, slovenski košarkarji pa so že pozabili zmago nad Japonsko in se osredotočili na nedeljski obračun.


Obeta se nam prava poslastica, zagotovo pa bodo slovenski košarkarji še dodatno motivirani zaradi posnetkov, ki so zaokrožili v španskih medijih. Ta je prikazoval Slovence, kako igrajo poker, na mizi pa so bile tudi steklenice alkohola. Slovenska košarkarska zveza se je takoj odzvala in zapisala, da niso kršili nobenih protikoronskih ukrepov, čeprav so španski mediji govorili celo o najhujšem možnem scenariju, po katerem bi slovenske košarkarje izločili z olimpijskih iger.

Iz te moke ni bilo kruha, zdaj pa se je na račun Špancev pošteno pošalil kapetan slovenske izbrane vrste Edo Murić. Slovenski košarkar je po zmagi nad Japonsko stopil pred mikrofon in spregovoril o občutkih, takoj na začetku pa se ni mogel zadržati. "Danes bomo videli, kako in kaj. Malo bomo spet kartali," je v glasnem smehu dejal Murić in v malce bolj resnem tonu nadaljeval: "Potem pa Španci ... Komaj čakamo Špance, potrebno je čim prej pozabiti na tekmo z Japonsko, za nas bo tekma s Španijo finale."

Članki iz rubrike