pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

STA
STA
0 20.06.2021 18:36:10

V Radovljici sta se slovenskim košarkarjem pridružila še Čančar in Nikolić

alesfevzer.com
Slovenska moška košarkarska reprezentanca je pet dni pred odhodom v Kaunas na olimpijski kvalifikacijski turnir v polni postavi. Zasedbi Aleksandra Sekulića sta se pridružila še Vlatko Čančar in Aleksej Nikolić.

Na Bledu in v Radovljici bodo poleg omenjenih dveh vadili Luka Rupnik, Jaka Blažič, Edo Murić, Žiga Dimec, Jan Kosi, Jakob Čebašek, Miha Lapornik, Matic Rebec, Zoran Dragić, Klemen Prepelić, Luka Dončić, Mike Tobey in Gregor Hrovat. V Litvo bo odpotovalo štirinajst košarkarjev.


"Vesel sem, da sem znova skupaj s fanti in občutki so res super. Vedno je lepo, ko prideš domov, oblečeš slovenski dres in imaš to čast, da zaigraš za slovensko državo. Za mano je prvi trening. Malo me še muči časovna razlika. Počasi se privajam na sistem igre in potreboval bom še kakšen dan, da bom čisto pravi. Gremo iz treninga v trening, fokus je na naši igri. V Litvi moramo našo igro graditi iz tekme v tekmo in vsekakor upam na najboljše," je za spletno stran KZS dejal Vlatko Čančar.

"Vsakič, ko se vidimo z reprezentančni igralci, so občutki in vzdušje res super. Zelo sem vesel in zadovoljen, da sem tukaj. Po dokaj specifični ter težki in predvsem dolgi klubski sezoni sem imel nekaj malega časa, da se spočijem, kar mi je res dobro delo. Sedaj komaj čakam, da se uigramo z ekipo in napademo te kvalifikacije. Imamo še dovolj časa, da se dobro pripravimo in naredimo rezultat, ki si ga vsi želimo," pa je dodal Aleksej Nikolić.

Članki iz rubrike