901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

ku
ku
3 22.02.2020 09:23:23

Iz tabora! Slovenci razočarali, a tega jim NE BI SMELI NAREDITI: Moti me, da so vsi z nami, ko nam ...

www.alesfevzer.com
Slovenska reprezentanca je s porazom na Madžarskem močno razočarala. Igralci ne skrivajo razočaranja, tako zaradi poraza kot zaradi odziva navijačev.

Slovenski organizator igre, ki je – tudi zaradi osebnih napak Alekseja Nikolića – igral več, je na Madžarskem dosegel 11 točk. A v celoti vzeto razočaral, tako kot celotna ekipa. "Dvakrat ali trikrat smo imeli priložnost tekmo prelomiti, toda zaradi nepotrebnih napak v obrambi nam to ni uspelo. Veliko težav smo imeli z uigranostjo v napadu, kar je po le dveh treningih normalno. Madžarom smo pustili, da so ostali v igri za zmago, po nekaj uspešnih metih pa jim je to žal tudi uspelo. V zadnji četrtini so zadeli štiri trojke, od tega tri igralci, ki ne slovijo kot dobri strelci. Imeli smo tudi nekaj smole, a ne želim iskati izgovorov. Ta poraz je dobra motivacija za naslednjo tekmo." V slovenski slačilnici je bilo klavrno vzdušje: "Nalili smo si čistega vina. Vsak čuti svoj del krivde. Vsi smo odgovorni za ta poraz. Pot nazaj v Slovenijo je bolj ali manj potekala v tišini, saj ni prijetno izgubiti, če si favorit. Preostane nam še pet tekem, na katerih si moramo izboriti nastop na evropskem prvenstvu."

Luka verjame, da bo jutri v Kopru drugače, da jih bodo navijači podprli. Glasu kritikov se ne more izogniti: "Na to smo navajeni. Me pa moti, da so vsi z nami, ko nam gre dobro, a nas takoj pljuvajo, ko nam ne gre. V vsakem primeru bomo jutri dali vse od sebe in s ponosom predstavljali grb, za katerega igramo."

Značke: rupnik, slovenija

Članki iz rubrike