Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 25.02.2018 21:46:08

Živčni selektor BiH Duško Vujošević: Pa, daj, usedi se že! V pi*** ... (video)

vszi
V kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu so košarkarji BiH gladko izgubili v Rusiji (53:70), njihov selektor Duško Vujošević pa je bil na novinarski konferenci zelo nervozen.

Z dvema zmagama in porazoma je reprezentanca BiH uvrščena na tretje mesto lestvice skupine E, pred njo sta Francija in Rusija, zadnja pa je s štirimi porazi Belgija.

Izkušeni strokovnjak po današnjem dvoboju ni mogel biti dobre volje, še več, bil je izjemno nervozen, kar se je videlo tudi na novinarki konferenci, ki se je je udeležil v družbi igralca Džanana Muse.

Preden se je uradni del začel, se je predstavnik reprezentance BiH z domačini dogovarjal, da bo on prevajal dogajanje na novinarski konferenci, je Musa še vedno stal za selektorjem. Videti je bilo kot da ne ve, kam bi se usedel.


To je selektorja Vujoševića povsem vrglo iz tira, kar je dal igralcu tudi jasno vedeti, saj mu je odrezavo zabrusil: "Pa, daj, usedi se že!" Nakar je povsem brezvoljno, z roko na obrazu, še krepko zaklel, medtem pa je Musa povsem brez besed, z resnim izrazom na obrazu, ubogal selektorja in se usedel.

Očitno so mu bile ustaljene formalnosti in obveznosti po bolečem porazu povsem odveč in je želel čim prej zapustiti kraj dogodka, česar se niti ni potrudil skriti. Če vam videoposnetka ne odpre, si ga oglejte TUKAJ.


Članki iz rubrike