stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ku
ku
33 03.10.2017 07:55:32

BUM! HUDE OBTOŽBE na račun slovenskega zlata z vrha košarkarske velesile: TO meče slabo luč na velik USPEH!

fiba
Uspeh slovenske košarkarske reprezentance še vedno odmeva po svetu, kot kaže, pa se vsi ne morejo sprijazniti z dejstvom, da je zlato vzela Slovenija.

Medtem, ko se večina košarkarskih navdušencev klanja pravljici, ki jo je spisala Slovenija na zadnjem evropskem prvenstvu, pa so glasni tudi nekateri kritiki. Torej tisti, ki menijo, da Slovenija ni zasluženo prišla do zlata. Kot zadnji se je oglasil generalni sekretar litovske zveze Mindaugas Špokas, ki je s svojo izjavo dvignil ogromno prahu. 

"Da, slovenska igra je bila prekrasna in imeli so fantastično reprezentanco, toda pozabljamo, da je trener in eden od glavnih igralcev ekipe sploh nista Slovenca. Mislim, da to meče slabo luč na celoten uspeh," se je ob srbskega strokovnjaka Igorja Kokoškova in naturaliziranega igralca Anthonyja Randolpha obregnil Špokas. Tu pa se njegove besede še niso končale: "Z vsem dolžnim spoštovanjem do Randolpha, on nima ničesar skupnega s slovensko košarko. Podobno velja za Igorja Kokoškova, ki je Srb." Špokas je med drugim še dodal, da je veliko bolj užival ob spremljanju reprezentance Latvije, ki nima v svojih vrstah nobenega 'tujca'. 

Članki iz rubrike