Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
13 19.09.2017 19:14:58

Ker je iz sob DONELA moja glasba, jim je zveza OBLJUBILA moj nastop v primeru zlata! Zvezdnik je prišel in Dragiću posvetil TOLE pesem!

fiba
Zabava po sprejemu na kongresnem trgu je imela tudi prav posebnega gosta.

"Predvsem po tekmah v Turčiji je iz sob košarkarjev menda pogosto donela moja glasba, pogosto so se slišali moji hiti," je za bosanske medije povedal tamkajšnji veliki zvezdnik Halid Bešlić, ki je v ponedeljek pripotoval v Ljubljano na, kot pravi, prav posebno povabilo. "Kolikor mi je znano, je Košarkarska zveza Slovenija igralcem obljubila, da bom prišel pet v živo, če osvojijo zlato odličje. Uspelo jim je in takoj me je poklical moj prijatelj Zoran Janković," je še dejal sloviti pevec.

"Na zabavi sem spoznal vse reprezentante, res so super fantje in odlično smo se imeli. Poseben vtis pa je name naredil fenomenalni Dragić," še pravi Bešlić, ki je na zabavi zapel vse svoje največje hite, enega pa v popolnosti posvetil prav najboljšemu igralcu evropskega prvenstva. "Res je velik človek in športni, vidi se, da njegove korenine segajo v Bosni," je dejal in mu zapel pesem "Ja bez tebe ne mogu da živim."

Nekaj takega bi lahko rekli slovenski navijači, ki pa bodo reprezentančno življenje res morali nadaljevati brez sijajnega organizatorja igre.  

Članki iz rubrike