Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ku
ku
3 19.09.2017 10:21:18

Osebna DRAMA! Brat VELIKEGA SLOVENSKEGA JUNAKA je želel na finale v Istanbul, bil na poti, toda zgodilo se je nepredstavljivo ...

fiba
Slovenski košarkarji so že doma, z zlatom okrog vratu, pred finalom pa je brat enega izmed velikih junakov doživel pravo dramo.

Mitja Nikolić, starejši brat Alekseja Nikolića, ki je v Istanbulu pomagal Sloveniji do naslova evropskega prvaka, si je želel svojega brata ogledati v živo na tekmi proti Srbiji. A to mu ni uspelo, kajti zaustavili so ga slabi vremenski pogoji.

aleksej nikolic
fiba
"V soboto zvečer smo z ekipo Rogaške igrali na turnirju v Mostarju, po katerem sem se s soigralcema dogovoril, da gremo naslednji dan prek Sarajeva na finale v Istanbul. V zadnjem trenutku smo si priskrbeli letalske vozovnice, vstopnice in prenočišče. Ko smo prišli na sarajevsko letališče, so let za Istanbul zaradi domnevno slabih vremenskih razmer začeli prestavljati. Zadnji termin, ko naj bi poleteli, je bil 18.45, ob katerem bi tekmo že zamudili. Nazadnje so odpovedali tudi ta let in razočaranje je bilo seveda veliko. S tem letalom naj bi poletelo 30 do 40 Slovencev, nekateri so ob odpovedi leta celo jokali," je svojo prigodo razložil Nikolić. 

mitja nikolic
m24
"Tekmo smo potem gledali v nekem sarajevskem lokalu, kar seveda ni isto. Drugače sem že po zmagi nad Latvijo začel verjeti, da gredo naši lahko do konca. Pohvalil bi tudi brata Alekseja, zlasti za odigrano končnico v finalu s Srbijo," je še dodal. 

Članki iz rubrike