Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
5 18.09.2017 12:47:39

Ne boste VERJELI! Srbski selektor razkril: Povem vam, pri katerem SLOVENSKEM igralcu sem naredil KLJUKICO! Očitno sem ga priklical ...

Profimedia
Aleksandar Đorđević je vedel, kdo bi bil lahko ključni mož finačnega obračuna.

Srbski ljubitelji košarke se po epskem finalu v Istanbulu jezijo na sodnike, a hkrati priznavajo, da so Slovenci igrali vrhunsko košarko ter da so upravičeno na vrhu Evrope. Nikakor ne samo zaradi dvojca Dragić-Dončić, ki je tako zelo navdušil ves košarkarski svet.

"Okej, v pričakovanju finala smo vedeli, da bo od Gorana Dragića in Luke Dončića pretila največja nevarnost. In da so Prepelič, Blažič ter Murić lahko zelo nevarni, toda šele po pogovoru z Aleksandrom Đorđevićem smo spoznali, koga so se v našem taboru zares najbolj bali," so zapisali pri Telegrafu.

Potem ko je srbski selektor nastrostil številne pohvale na račun slovenske igre, NBA energije, ki jo je imela četa Igorja Kokoškova ter taktike, se je dotaknil tudi svojega zvezka, v katerem so analize tekmecev. "Če bi videli moj zvezek, bi videli, da sem poleg Prepeliča narisal kljukico. Evo, kot da bi ga priklical,"  je zanimivost razkril Aleksandar Đorđević.

"Če ste morda hitro pozabili, nas je Klemen Prepelić ‘ubil’ z 21 točkami. Od tega je zadel štiri trojke, v končnici, ko Dragića ni bilo več na parketu, pa je skupaj z Jako Blažičem prevzel vajeti igre v svoje roke," so svoje bralce spomnili pri Telegrafu.

Članki iz rubrike