kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
3 18.09.2017 10:49:27

Jokal je na parketu, jokal je pred novinarji. UŽALOŠČENI srbski junak v solzah: Ni mi hudo, ker sem zgrešil, hudo mi je ...

FIBA
Bogdan Bogdanović je po porazu s Slovenijo točil debele solze žalosti.

Bogdan Bogdanović je tudi v finalu eurobasketa postregel z zelo dobro predstavo, toda za Srbijo to ni bilo dovolj. Slovenija je bila premočna, poraz pa je novi član Sacramenta zelo težko sprejel. No, za razliko od nekaterih njegovih soigralcev se ni razburjal nad sodniki, marveč je kot pravi JUNAK krivdo za neuspeh prevzel na svoja pleča. Toda ob tem so ga premagala čustva in tako kot na igrišču je tudi pred mikrofoni brez sramu - ZAJOKAL!

"Ni mi hudo zaradi zgrešenega meta ob koncu, hudo mi je, ker sem ostal brez moči," je iskreno priznal Beograjčan, zajokal, a se vseeno spravil k sebi in dodal: "Saj je vseeno. Težko je, a bomo preživeli. Kasneje bomo iz vsega skupaj izvlekli nekaj naukov. Težko je govoriti po porazu. Srebro je uspeh, toda izgubili smo na boleč način. Res mi je hudo, ker na koncu nisem imel več energije ..." Da, to je bila res epska bitka do zadnjih atomov moči. A bitka, ki smo jo dobili SLOVENCI!

Članki iz rubrike